Jednolôžková drevená posteľ z buku Klara

380.00  s DPH

Posteľ je vyrobená z bukového masívneho dreva ,ktoré je tvrdé a odolné.Naše postele sú pevné čo zaručuje ich dlhú životnosť. Dostupná v šírke 80 alebo 90 cm . Zvoľte si variant, ktorý sa vám najviac hodí.

Viac informácii o posteli sa dozviete v časti Ďalšie informácie. Doprava v rámci SR je zadarmo!

Katalógové číslo: 0100-1-6 Kategórie: , Značky: ,

Zdieľajte tento produkt

Klara

Jednolôžková drevená posteľ Klara z bukového masívu je výnimočnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitný a elegantný nábytok do svojej spálne. Tento produkt spája prírodný vzhľad s funkčnosťou a odolnosťou, čím ponúka komfortný spánok a estetickú pridanú hodnotu.

Posteľ Klara je vyrobená z bukového dreva, ktoré je známe svojou pevnosťou a trvácnosťou. Vďaka týmto vlastnostiam si posteľ zachováva svoj tvar a stabilitu aj po dlhodobom používaní. Buková škárovka, z ktorej je konštrukcia postele vyrobená, zaručuje, že posteľ bude pevná a zároveň ľahká, čo uľahčuje jej manipuláciu a montáž.

Povrchová úprava olejovým voskom Osmo zabezpečuje, že drevo je nielen chránené pred poškodením, ale zároveň je zvýraznená jeho prirodzená textúra. Tento ekologický a bezpečný povrchový materiál je vhodný aj pre alergikov a zabezpečuje, že posteľ je šetrná k vášmu zdraviu.

Posteľ je dostupná v dvoch rozmeroch – 90×200 cm a 80×200 cm, čo umožňuje flexibilitu pri výbere veľkosti podľa vašich potrieb. Výška lôžka 43 cm poskytuje pohodlný vstup na lôžko a zároveň dostatočnú výšku pre uloženie úložného priestoru pod posteľou, ak je to potrebné. Výška čela 70 cm zaisťuje pohodlnú oporu pre váš chrbát pri sedení na posteli, čo oceníte pri čítaní alebo sledovaní televízie.

Hrúbka materiálu 3 cm zabezpečuje pevnosť a stabilitu celej konštrukcie. Posteľ je navrhnutá tak, aby bola jednoducho zmontovateľná – zvládne to aj mierne zručný človek s použitím klasického vidlicového kľúča veľkosti 13 mm. Vďaka tomu, že sa pri montáži nepoužíva lepidlo, je posteľ opakovateľne rozoberateľná, čo je výhodné pri sťahovaní alebo rekonfigurácii interiéru.

Posteľ je dodávaná v demonte, bez matraca a roštu, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si posteľ presne podľa vašich potrieb a preferencií. Odporúča sa použiť matrac s výškou minimálne 15 cm, aby ste dosiahli optimálny komfort. Pre túto posteľ odporúčame dokúpiť pevný alebo latový rošt, ktorý presne zodpovedá rozmerom postele, a tým zaisťuje ideálnu podporu pre matrac.

Ďalšou výhodou je možnosť modifikácie dizajnu postele podľa vašich preferencií. Na základe predchádzajúcej dohody si môžete vybrať napríklad plné čelo alebo iné dizajnové prvky, ktoré prispôsobia posteľ vašim estetickým požiadavkám.

Dodanie postele je garantované do 7 dní, čo znamená, že na svoj nový kus nábytku nebudete musieť dlho čakať. Posteľ Mirabel 2 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný, funkčný a esteticky príťažlivý nábytok, ktorý vydrží roky a poskytne vám pohodlný a zdravý spánok.

Hmotnosť 27 kg
Typ Jednolôžková postel
Dostupné rozmery 80×200 cm, 90×200 cm
Povrchová úprava  Olejový vosk
Materiál Buková škárovka
Vnútorný rozmer 81×200 cm, 91×200 cm
Vonkajší rozmer 86,4×205,4 cm, 96,4×205,4 cm
Výška čela 70 cm
Výška lôžka 43 cm
Hrúbka materiálu 3 cm
Dostupnosť Dodanie do 7 dní
V cene Posteľ v demonte, Montážny materiál, Bez matraca a roštu

Matrac
Pre túto posteľ je vhodné použiť matrac príslušnej veľkosti s výškou od 15 cm.

Rošt
Odporúčame dokúpiť pevný rošt ,alebo latový o rozmere presne 80 resp. 90 x 200 cm.

Modifikácie
Dizajn je možné modifikovať podľa želania (plné čelo a podobne) na základe predchádzajúcej dohody.

Dodanie a montáž
Posteľ je dodávaná v demonte, bez matraca a roštu. Jej zloženie je jednoduché a zvládne ho aj mierne zručný človek. Pri montáži budete potrebovať klasický vidlicový kľúč – 13 (mm). Nepoužitím lepidla počas montáže jednotlivých dielov je posteľ znovu rozoberateľná.

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 25 kg
Typ

Jednolôžková postel

Výrobca

Bukovápostel.sk

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Be the first to review “Jednolôžková drevená posteľ z buku Klara”